Adverteren op Facebook en Instagram

Herken jij dit?

👉Wil je graag adverteren op Facebook en/of Instagram, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken?

👉Het ontbreekt je aan tijd en kennis om met adverteren aan de slag te gaan.

👉Je heb wel eens de promoot knop voorbij zien komen, maar hoe adverteren echt moet dat weet je eigenlijk niet zo goed.

👉Je bent druk in je hoofd en daardoor geen tijd om een effectieve campagne te maken.

👉Je wilt veel mensen bereiken en meer naamsbekendheid.

👉Je wilt meer verkeer naar je website.

Ik kan je helpen met adverteren op Facebook en/of Instagram.

Facebook adverteren Irisworks4you

Waarmee kan ik jou bij helpen?

Je hebt vast wel eens de promoot knop voorbij zien komen. Bijvoorbeeld als je organische post het heel goed doet.
Je ziet dit bericht dan regelmatig voorbijkomen met de promoot knop erop.

Het advertentiebeheer van Facebook biedt veel meer mogelijkheden dan deze promoot knop. De opties zijn een stuk uitgebreider.  Je kunt in een korte tijd veel mensen bereiken. Ik kan jou helpen om de juiste mensen te bereiken door bijvoorbeeld te gaan testen met verschillende doelgroepen.

Even snel voor 1 week een advertentie online zetten levert niet heel veel resultaat op. Adverteren kost tijd. Door te testen met verschillende advertenties en doelgroepen kan ik de resultaten goed in de gaten houden en aanpassen waar nodig is. Zo kunnen we een zo goed mogelijk resultaat behalen.

Adverteren kan zowel op Facebook als op Instagram.

Instagram Irisworks4you

Als Virtueel assistent heb ik al meerdere mooie ondernemers mogen helpen met adverteren.

Ik heb hiervoor diverse online trainingen gevolgd en een 1 op 1 traject over adverteren. Hierdoor heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Door mijn expertise kan ik een zo goed mogelijk resultaat behalen. En loopt een advertentie niet zoals hij zou moeten lopen, dan pas ik deze aan.

Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van adverteren?

Als ik voor je aan de slag ga met adverteren begin ik met het goed instellen van jouw advertentieaccount en het maken van een plan. Samen overleggen we hoe we jouw campagne vorm gaan geven. Ik stel verschillende doelgroepen in. Als de campagne loopt monitor ik deze tussentijds en pas ik deze aan waar nodig is. Als de campagne is afgelopen evalueer ik de campagne en bespreken we dit samen. Tijdens de campagne test ik continu om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Om mijn werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren is het minimale tarief voor een campagne 290 euro per maand excl. BTW en excl. advertentiekosten.

Mocht ik al als virtueel assistent werkzaam voor jou zijn en je wilt graag dat ik voor jou ga adverteren, dan reken ik hiervoor ons afgesproken uurtarief.

Ben je benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onderstaand contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Invalid Email