In 2018 gebeurde er iets, waardoor ik wist dat ik andere keuzes moest gaan maken...Mijn besluit stond vast. Ik volgde mijn hart.
Dit was de start van mijn bedrijf Irisworks4you

Hoe is het zo gekomen, mijn eigen bedrijf als virtueel assistent?

Het was 12 november 2018, ik weet de dag nog precies. Ik zat op mijn fiets en ineens werd het zwart voor mijn ogen. Dezelfde dag lag ik in het ziekenhuis voor allerlei onderzoeken.

In deze periode voelde ik mij al een tijdje niet goed. Ik was net 1 van de dierbaarste personen uit mijn leven verloren. Daarnaast had ik al een tijdje geen plezier meer in het werk wat ik deed. Ik voelde mij gespannen en niet gelukkig. Eigenlijk wilde ik hier niet aan toegeven, hoe ik mij toen voelde en ging door met mijn drukke baan. Tot het moment dat ik van mijn fiets viel. Toen moest ik wel een rustpauze inlassen. Na heel wat doktersbezoeken bleek ik overspannen te zijn. In de periode dat ik thuis zat, ben ik goed gaan nadenken wat ik wilde in mijn leven. Ik had al even mijn opleiding voor virtueel assistent afgerond, maar durfde de stap niet meteen te nemen. Na mijn herstel voelde ik mij weer goed en ik was klaar om de keus te maken. Ik had besloten om mijn hart te gaan volgen, te gaan doen wat ik graag wilde doen. Dit was het begin van: Irisworks4you.  Het werk als virtueel assistent deed ik eerst naast mijn baan in loondienst. Ik genoot zo van het ondernemer zijn en al snel kreeg ik het drukker en drukker. Het ging zelfs zo goed dat ik mijn baan in loondienst kon opzeggen.

virtueel assistent

"Volg je hart, want dat klopt"

Virtueel assistent, plannen, social media, WordPress, online zichtbaarheid

Even voorstellen..

Als virtueel assistent stel ik mij graag aan jou voor!

Ik ben Iris Treffers, 40 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Velserbroek. Sinds april 2019 ben ik virtueel assistent van Irisworks4you.

Als ik nu terugkijk dan denk ik: Ja het zat er van jongs af aan al in! Mijn moeder zei altijd: "Als jij geen secretaresse wordt!"
Daarmee wil ik niet zeggen dat een virtueel assistent hetzelfde is als een secretaresse, integendeel! Maar het willen regelen en organiseren dat zat er als kind al in. Ik word daar zo blij van! Daarom ben ik ook zo blij met het werk wat ik doe.

Ik begon mijn loopbaan carrière als secretaresse. Na mijn opleiding had ik meteen een baan op een groot advocaten kantoor. Toch haalde ik geen voldoening uit mijn werk. Ik besloot om naar de Pabo te gaan. Ruim 17 jaar ben ik werkzaam geweest in het onderwijs; als leerkracht, administratief medewerkster en als locatieleider. Ik vond het een prachtig vak en ik genoot van het werken met kinderen.

"They always say time changes things, but you actually have to change them yourself"

Andy Warhol

Mijn missie is rust en tijd creëren voor vrouwelijke ondernemers

Werkwijze Irisworks4you

Na ruim 17 jaar onderwijs besloot ik het roer om te gooien. Ik kwam in aanraking met het vak virtueel assistent. De diversiteit en de mogelijkheden van dit vak trokken mij enorm aan. Ik startte mijn bedrijf Irisworks4you.

In het onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan met plannen en organiseren. Dat vind ik ook ontzettend leuk om te doen.

Mijn 𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐞 is meer rust en tijd creëren voor vrouwelijke ondernemers.

Dat doe ik door allerlei (technische) taken uit handen te nemen zoals: social media, e-mailmarketing, Facebook ads, website updates en nog veel meer.

Ik word echt blij van dingen regelen, plannen en organiseren. Misschien is 𝐩𝐚𝐬𝐬𝐢𝐞 een beter woord dan mijn missie. Als je aan mij vraagt, waar raak je niet over uitgepraat, dan moet ik stiekem bekennen, dat dit mijn werk als VA is. Nooit eerder heb ik met zoveel plezier gewerkt als nu. Ik vind het geweldig om ondernemer te zijn en andere ondernemers te ondersteunen met mijn expertise.

Nog een paar weetjes over mij, als je me echt zou kennen dan weet je dat..

> Ik een ochtend en een avondmens ben. Vroeg naar bed gaan vind ik lastig, maar ik kan ook genieten van 's ochtends vroeg op staan, dan wel met een heerlijk bakkie koffie.

> Ik gek ben op to do lijstjes en planners. Elke week maak ik mijn planning in mijn mooie roze planner. Het geeft mij overzicht en ik vind het ook nog eens ontzettend leuk om te doen.

> Ik van de kleur roze hou. Daarom zit deze kleur in mijn huisstijl. De kleur roze staat voor vrouwelijkheid. Ik ondersteun vrouwelijke ondernemers, daarom past de kleur roze zo goed bij mijn bedrijf.

> Ik een echte liefhebber ben van de zomer. Ik vind het heerlijk om veel buiten te zijn. Ik ga dan ook graag op een zomerse dag naar het strand.

> Ik gek ben op carpaccio en sushi.

> Insta mijn favoriete social media kanaal is, daar ben ik dan ook erg actief op.

Wat is jouw verhaal?

"En nu is het jouw beurt. Wat is jouw verhaal? Wat heeft

je getriggerd om mijn hele verhaal te lezen?

Ik ben oprecht benieuwd naar jou. Waar droom je van? Wat staat er

nog tussen je huidige situatie en je droom in?

Deel het hieronder met me door het formulier in te vullen en ik
reageer op werkdagen binnen 24 uur op je bericht.

Invalid Email