Creëer een goed lopende VA business door online zichtbaar te zijn op een manier die bij JOU past!

1 op 1 traject online zichtbaarheid

Je bent net gestart als virtueel assistent of al een tijdje aan het ondernemen, maar hoe kom je aan opdrachten en hoe trek je zelf jouw ideale klant aan? Met dit 1 op 1 traject help ik (startende) VA's met online zichtbaar zijn. Samen bepalen we jouw doelen en maken we een plan van aanpak.

3 maanden lang ben ik jouw sparringspartner en gaan we samen aan de slag met een plan dat past bij jou.

Na het 1 op 1 traject heb je alle kennis in huis om online zichtbaar te zijn op de manier die bij JOU past en wat voor JOU goed voelt en hierdoor trek jij jouw ideale klant aan.

virtual assistant

Ben je virtueel assistent en wil je graag jouw ideale klant aantrekken op de manier die bij je past?

Maar heb je het gevoel dat..

→  Er heel veel op je afkomt. Er zijn zoveel manieren om online zichtbaar te zijn. Wat werkt nou wel en wat werkt niet?

→ Je de kennis mist over social media. Het kost je heel veel tijd om alles zelf uit te zoeken.

→ Je misschien het ene online training koopt, na de andere en het niet lukt om daar zelf mee aan de slag te gaan.

→ Iets je tegenhoudt om echt online zichtbaar te zijn. Je merkt dat je het spannend vindt en dat het je niet alleen lukt om dat te doorbreken.

→ Je maar wat aanrommelt en dat de klanten niet vanzelf komen.

Jouw website en socials online staan of daarmee bezig bent, maar je twijfelt over de inhoud en hebt hier hulp bij nodig.

→ Je wilt heel graag werken voor de leukste klanten, maar je twijfelt wie jouw ideale klant is.

→ Je neemt nu nog elke klus aan die voorbij komt, maar soms kost dat je meer energie dan het je oplevert.

→ Je niet goed weet waar je over kan schrijven op social media. Je ziet bij  anderen de ene mooie post na de andere, maar het ontbreekt jou aan inspiratie.

 

"Volg je hart, want dat klopt"

★ Van alles zelf proberen en aanrommelen, naar een plan dat voor jou werkt en haalbaar is!

★ Je bent op zoek naar iemand die aan jou zij staat, jou helpt om nu echt online zichtbaar te worden op de manier die bij jou past en daardoor je ideale klant gaat aantrekken.

★ Je bent net gestart als virtueel assistent of al een tijdje aan het ondernemen. Je bent ambitieus en hebt mooie plannen. Je wilt graag andere ondernemers helpen, werk uit handen nemen, anderen helpen met jouw expertise.

★ Alleen lukt het nu nog niet om aan klanten te komen, of misschien heb je af en toe een losse opdracht, maar wil je graag vaste klanten, zodat je meer financiële zekerheid hebt.

★ Je weet dat door online zichtbaar te worden, je aan opdrachten kunt komen, jouw ideale klant daardoor aantrekt, alleen lukt dit nog niet om dat zelf te doen.

 

Online zichbaar zijn met resultaat

Hoe zou het zijn als?

→ Je samen met mij een plan maakt om jouw doelen te bereiken

→ Je online zichtbaar wordt op de manier die bij je past en daardoor jouw ideale klant aantrekt

→ Je genoeg inspiratie hebt om te schrijven op social media en daar minder tijd aan kwijt bent.

→ Je website en socials staan als een huis. Jouw ideale klant weet heel goed waar ze voor bij jou moet zijn.

→ Je werkt met een duidelijke strategie, een strategie die jou gaat helpen om online zichtbaar te zijn.

→ Je iemand naast je hebt waarmee je kunt sparren, overleggen en alles aan kunt vragen.

→ Je na het traject ook social media als dienst kunt aanbieden.

online zichtbaarheid VA

Op dit moment werk ik ruim 2 jaar als VA. Ik vind het zo ontzettend mooi beroep. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik ontzettend veel plezier heb in het werk wat ik doe. Op dit moment zit ik al een tijdje vol en werk ik met een wachtlijst. Hoe dit gekomen is? Voor een groot deel door mijn online zichtbaarheid. Ik werk voor de  leukste klanten en dat gun ik andere VA's ook. Wekelijks word ik door startende VA's benaderd hoe ik bepaalde dingen heb aangepakt op het gebied van online zichtbaarheid. Speciaal daarom heb ik een online training gemaakt om zoveel mogelijk VA's te kunnen helpen.

 

VA's poppen uit de grond als paddestoelen. Logisch ook. Het is een fantastische manier van ondernemen en kan heel veel vrijheid geven. Ik zeg 'kan' want veel VA's runnen hun bedrijf niet slim waardoor het ze meer stress oplevert dan rust en vrijheid. Ze hebben moeite om aan klanten te komen en vinden het eng om zichtbaar te zijn. Want wat moet je dan delen? Is het wel zo interessant wat jij deelt? En waarom kost het altijd zoveel tijd? En wat zullen anderen ervan denken? Maar je bent gecommit om het goed te doen. Je wilt het alleen wel slim aanpakken. En dat kan ook. Het hoeft ook niet moeilijk te zijn. Ik vind het zelfs een van de leuksten dingen die er is!

Je hoeft het niet alleen te doen!

Je wilt graag stappen zetten met jouw online zichtbaarheid. Je hebt iemand nodig die jou daarbij helpt en begeleidt. Dan is het 1 op 1 traject online zichtbaarheid iets voor jou.

Wat houdt het traject precies in?

★ Tijdens het 1 op 1 traject ga ik jou drie maanden lang persoonlijk begeleiden. We starten samen met een kick-off van 1 uur. Dit vindt plaats via Zoom. Hierin bepalen we jouw doelen en maken we een plan van aanpak.

★ Na de kick-off krijg je 6 keer een call (via Zoom) van drie kwartier samen met mij.

★ Daarnaast krijg je toegang tot de training "Online zichtbaarheid voor VA's" bestaande uit 12 modules ter waarde van 197 euro excl BTW. Zodra je start met het traject, krijg je meteen toegang tot de online training.

★ Je krijgt toegang tot de VA How-to Library (vanaf januari 2022).

★ Ik ben 3 maanden lang jouw sparringpartner. Je kunt me tijdens het traject altijd mailen en je krijgt op werkdagen binnen 24 uur antwoord.

★ De investering van het 1 op 1 traject is € 1497 euro excl. BTW. Je kunt het traject ook in 3 termijnen betalen van € 500 euro excl. BTW.

virtual assistant
review vierkant(9)
review Irisworks4you virtueel assistent
virtueel assistent

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Treffers, virtueel assistent van Irisworks4you. Als VA is het mijn missie om meer rust en tijd te creëren voor vrouwelijke ondernemers en mijn kennis op het gebied van online zichtbaarheid over te dragen aan andere VA's.

Als virtueel assistent heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van social media. Ik heb hier vele trainingen over gevolgd en ook een 1 op 1 online marketing traject gevolgd. Daarnaast heb ik veel ervaring op gedaan met social media, doordat ik dagelijks voor mijn klanten hiermee bezig ben. Ik vind het supertof om ondernemers en VA's te helpen met hun strategie, zodat social media niet meer voelt als "moeten" maar als "willen!"

Alles wat ik geleerd heb pas ik toe in de praktijk en met resultaat! Ik zit al een tijd vol met werk als VA en ik heb momenteel een wachtlijst. Zo mooi om te zien dat "online zichtbaarheid" helpt! Dat gun ik iedere VA!

 

Meest gestelde vragen: