Creëer een goed lopende VA business door online zichtbaar te zijn op een manier die bij JOU past!

virtual assistant

Komt dit jou bekend voor?

→ Je wilt graag meer klanten aantrekken.

→ Je vindt het lastig om te bedenken wat je op social media kunt plaatsen.

→ Je verlangt naar meer rust, structuur en een duidelijk social media plan.

→ Social media voelt soms als "moeten" in plaats van "willen."

Je bent zoekende met je social media strategie. Je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken.

→ Social media kost jou nu teveel tijd.

→ Je wilt graag meer inspiratie hebben.

→ Je wilt graag leren werken met handige plantools voor jezelf en voor klanten.

→ Je wilt graag teksten leren schrijven met een doel.

→ Je wilt weten hoe je jouw huisstijl kunt gebruiken op social media.

→ Je wilt graag leren hoe je Instagram kunt inzetten als VA.

Hoe zou het zijn als..

★ je een plan hebt voor social media en dit plan jou tijd bespaard.

★ je goed online zichtbaar bent, op een manier die bij JOU past.

★ je volop inspiratie en ideeën hebt voor jouw social media berichten.

★ je werkt met vaste content thema's.

★ je weet hoe je kunt werken met een content planning en deze zelf kunt maken.

★ je weet op welk social media kanaal je je gaat richten.

★ je een duidelijke strategie hebt.

★ je klanten aantrekt die bij jou passen.

★ je iemand hebt die jou daarbij begeleid.

 

Online zichbaar zijn met resultaat

Op dit moment werk ik ruim 2 jaar als VA. Ik vind het zo ontzettend mooi beroep. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik ontzettend veel plezier heb in het werk wat ik doe. Op dit moment zit ik al een tijdje vol en werk ik met een wachtlijst. Hoe dit gekomen is? Voor een groot deel door mijn online zichtbaarheid. Ik werk voor de  leukste klanten en dat gun ik andere VA's ook. Wekelijks word ik door startende VA's benaderd hoe ik bepaalde dingen heb aangepakt op het gebied van online zichtbaarheid. Speciaal daarom heb ik een online training gemaakt om zoveel mogelijk VA's te kunnen helpen.

 

VA's poppen uit de grond als paddestoelen. Logisch ook. Het is een fantastische manier van ondernemen en kan heel veel vrijheid geven. Ik zeg 'kan' want veel VA's runnen hun bedrijf niet slim waardoor het ze meer stress oplevert dan rust en vrijheid. Ze hebben moeite om aan klanten te komen en vinden het eng om zichtbaar te zijn. Want wat moet je dan delen? Is het wel zo interessant wat jij deelt? En waarom kost het altijd zoveel tijd? En wat zullen anderen ervan denken? Maar je bent gecommit om het goed te doen. Je wilt het alleen wel slim aanpakken. En dat kan ook. Het hoeft ook niet moeilijk te zijn. Ik vind het zelfs een van de leuksten dingen die er is!

virtual assistant

Je hoeft het niet alleen te doen

Je wilt graag stappen zetten met jouw online zichtbaarheid. Je hebt iemand nodig die jou daarbij helpt en begeleidt. Dan is het traject met begeleiding iets voor jou

Wat houdt het traject precies in?

☆ Je krijgt toegang tot de training "Online zichtbaarheid voor VA's" bestaande uit 12 modules. In deze modules vertel ik jou al mijn kennis over social media. Dit is de basis van het traject. Zodra je het traject hebt aangeschaft, krijg je meteen toegang tot de online training.

☆ Tijdens het volgen van de modules ga ik jou persoonlijk helpen. We starten samen met een kick-off van 1 uur. Hierin bepalen we samen jouw doelen en een plan van aanpak. Deze afspraak gaat via Zoom.

☆ Na de kick-off krijg je 3 keer een call (via Zoom) van een half uur met mij. Deze mag je inzetten wanneer je zelf wilt tot en met een half jaar na het aanschaffen van de training. Ik kan je helpen bij de opdrachten van de training, maar ook advies geven over situaties die jij tijdens je werk als VA tegenkomt. Dat is helemaal aan jou. Jij bepaalt!

☆ Bij het aanschaffen van het traject kun je mij jou vragen mailen en krijg je op werkdagen binnen 24 uur antwoord.

De Inhoud van de modules:

★ Module 1: Introductie
In deze module vertel ik hoe de cursus werkt. Ook kijken we waar je nu staat. We meten het beginpunt.

★ Module 2: Social media.
In deze module meer over social media. Je leert meer over de verschillende kanalen en bepaalt op welk kanaal (of kanalen) je je gaat richten. In deze module komen er aparte lessen over: Facebook, Instagram en LinkedIn.

★ Module 3: Jouw ideale klant.
In deze module leg ik uit waarom het zo belangrijk is om je ideale klant te bepalen. Door middel van een oefening ga je jouw ideale klant bepalen.

★ Module 4: Jouw why
Waarom doe je wat je doet? We gaan aan de slag met jouw why.

★ Module 5: Doelstelling
In deze module gaan we aan de slag met jouw doelstellingen van social media. Wat wil jij bereiken?

★ Module 6: Content thema's
Je leert wat content thema's zijn en hoe je door content thema's te gebruiken makkelijker content bedenkt voor jouw kanalen. Je bepaalt in deze module wat jouw thema's worden.

★ Module 7: Huisstijl
In deze module gaan we aan de slag met jouw huisstijl. Je leert ook te werken met Canva.

★ Module 8: Content planning
Je leert hoe je een content planning maakt en waarom dat zo handig is om te doen. Je krijgt een voorbeeld van mijn content planner en ik leer je hoe je deze kunt gebruiken. We gaan ook meteen content inplannen. Daarnaast is er een les in deze module hoe je content voor klanten kunt inplannen. 3 planningstools komen in deze module aan bod.

★ Module 9: Instagram
Dit is de grootste module. Je leert alles over Instagram. Hoe maak je stories, posts, reels, highlights etc. Kortom alles wat je als VA wilt weten over Instagram komt aan bod.

★ Module 10: Het schrijven van content
In deze module leer je pakkende teksten schrijven en krijg je veel tips over het schrijven van content.

★ Module 11: Statistieken
In deze module leer je hoe je statistieken leest op Instagram, Facebook en LinkedIn.

★ Module 12: Jouw strategie
In deze module ga je aan de slag met jouw strategie.

De investering van deze training inclusief het traject is 650 euro excl. BTW (inclusief BTW 785,50 euro). Dit is een pilotprijs t/m 1 juni 2021. Daarna gaat de prijs omhoog.

Heb je interesse in het traject en wil je in 3 termijnen betalen? Dat kan zeker! Stuur een mail naar va@irisworks4you.com

Hieronder een aantal reacties van de cursisten

Review Irisworks4you
Review Irisworks4you online training
Review
Ik doe mee met de online training van Iris. Echt een aanrader voor elke VA. Je leert stap voor stap alles over online zichtbaar zijn, en je komt er achter dat het best leuk en niet moeili
virtueel assistent

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Treffers, virtueel assistent van Irisworks4you. Als VA is het mijn missie om meer rust en tijd te creëren voor vrouwelijke ondernemers en mijn kennis op het gebied van online zichtbaarheid over te dragen aan andere VA's.

Als virtueel assistent heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van social media. Ik heb hier vele trainingen over gevolgd en ook een 1 op 1 online marketing traject gevolgd. Daarnaast heb ik veel ervaring op gedaan met social media, doordat ik dagelijks voor mijn klanten hiermee bezig ben. Ik vind het supertof om ondernemers en VA's te helpen met hun strategie, zodat social media niet meer voelt als "moeten" maar als "willen!"

Alles wat ik geleerd heb pas ik toe in de praktijk en met resultaat! Ik zit al een tijd vol met werk als VA en ik heb momenteel een wachtlijst. Zo mooi om te zien dat "online zichtbaarheid" helpt! Dat gun ik iedere VA!

 

Meest gestelde vragen: