Instagram

Ben jij een ambitieuze ondernemer die veel tijd kwijt is aan het plaatsen van berichten op social media, zoals bijvoorbeeld Instagram? Vind je het lastig om elke week weer opnieuw te bedenken wat je moet plaatsen en ben je hier (te) veel tijd aan kwijt? Wees gerust, je bent niet de enige.

Het is vooral voor jou vervelend dat je hier zoveel tijd aan kwijt bent. Tijd die je ook aan andere werkzaamheden kunt besteden binnen jouw bedrijf. Mijn doel als VA is meer tijd creëren voor jou als ondernemer, zodat jij meer tijd krijgt voor je eigen business. Jij doet het werk waar je goed in bent en blij van wordt en ik help ondernemers juist met het werk waar ik blij van word.

 

Instagram tips

Ik kan je helpen om een duidelijke Instagram strategie te bedenken die voor jouw onderneming goed werkt. Ik werk zelf met een aantal vaste content categorieën voor mijn eigen onderneming. Dit zijn vaste thema's waarbinnen ik mijn content post. Op deze manier is het veel makkelijker om berichten te schrijven. Door te werken met vaste content categorieën ontstaat er consistentie. Mensen weten wat ze kunnen verwachten en je posts zien er mooi en overzichtelijk uit. Wanneer je een strategie ontwikkelt, is dit voor jou veel fijner werken en bereik je uiteindelijk meer met de berichten die je plaatst.

Als we samen een mooie strategie hebben bedacht, die past bij jouw bedrijf, dan kan ik je helpen met het posten van berichten. Ik maak hierbij gebruik van verschillende online tools. Deze online tools zorgen ervoor dat je berichten mooier worden en het plaatsen van berichten makkelijker. Klinkt fijn toch!

Ik kan me ook goed voorstellen dat je graag zelf je berichten plaatst. Ik leer je dan stap voor stap hoe je dit het beste kunt doen, zodat je Instagram optimaal kunt inzetten voor jouw onderneming.

De afgelopen 2 jaar, heb ik meerdere trainingen over Instagram gevolgd. Er is met Instagram zoveel mogelijk. Instagram heeft zich ontwikkeld tot een mooi en krachtig platform voor ondernemers. Ik kan je helpen hoe je met jouw bedrijf optimaal kunt profiteren van Instagram.

Wat kan ik voor jou doen?

→ Helpen bij het bepalen van jouw Instagram strategie.

→ Onderzoeken welke hashtags voor jouw relevant zijn.

→ Ik leer je welke handige tools je kunt gebruiken.

→ Indien gewenst kan ik je helpen met het plaatsen van berichten.

→ Mooie visuals maken.

→ Ik leer je hoe je stories het beste kunt inzetten.

→ Ik kan je helpen om je account up to date te houden.

 

Hieronder kun je een kijkje nemen op mijn Instagram account.

      

https://www.instagram.com/irisworks4you/

 

Wil je nog meer weten of leren over Instagram? Stuur mij gerust een bericht en informeer naar de mogelijkheden. Of boek nu mijn één op één training. Tijdens deze training leer ik je alles over Instagram.