Van startende VA naar succesvolle VA

1 op 1 VA coaching traject

Je bent net gestart als virtueel assistent, klaar om aan de slag te gaan voor de leukste klanten en je wilt van jouw VA-bedrijf een succes gaan maken. Misschien ben je net klaar met het afronden van je VA opleiding. Alles wat je geleerd hebt wil je nu gaan toepassen in de praktijk. Dit lijkt soms eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Want hoe werkt ondernemen eigenlijk en wat komt er allemaal in de praktijk bij kijken als je net voor jezelf gaat beginnen als virtueel assistent?

Met dit 1 op 1 traject help ik VA's met de start van hun eigen bedrijf.

3 maanden lang ben ik jouw coach en gaan we samen aan de slag, zodat jij een goede start kunt maken met jouw VA Bedrijf.

Na het 1 op 1 traject heb je alle kennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan als virtueel assistent.

virtual assistant
virtueel assistent

Ik weet nog goed toen ik zelf startte als VA. Ik was klaar met mijn opleiding en dacht nu ga ik echt aan de slag als VA. In de praktijk verliep dat toch anders. Het lukte maar niet om een eerste klant te krijgen, wat ik ook deed. Ik reageerde op iedere opdracht die ik tegenkwam in Facebookgroepen en was 4 keer per week online zichtbaar.

Ik besloot dat het anders moest en volgde trainingen en meerdere 1 op 1 trajecten om mijn kennis uit te breiden. Ik ontdekte hoe belangrijk online zichtbaarheid was en paste alles wat ik leerde toe in de praktijk.

En met resultaat! Ik zit al 2 jaar vol met werk.

Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om van een startende VA een succesvolle VA te worden.

★ Van baan in loondienst ben je net gestart met jouw VA-bedrijf.

★ Je bent op zoek naar iemand die aan jou zij staat en die jou helpt om van jouw bedrijf een succes te maken.

★ Je bent net gestart met ondernemen. Je bent ambitieus en hebt mooie plannen. Je wilt als VA graag andere ondernemers helpen, werk uit handen nemen, anderen helpen met jouw expertise.

★ Alleen lukt het nu nog niet om deze stappen zelf te nemen. Je wilt hier graag hulp bij.

Je bent net gestart als virtueel assistent

Maar heb je het gevoel dat je niet goed weet:

→ Hoe het werken als virtueel assistent in de praktijk gaat?

→ Hoe je snel aan klanten komt. Hoe ben je slim online zichtbaar op social media en hoe kom je aan een goede website die ook daadwerkelijk klanten oplevert?

→ Hoe jij je precies kan onderscheiden in de markt met zoveel VA's om je heen?

→ Welke diensten je het beste kunt aanbieden en hoe je daar écht een expert in wordt. Ook mis je nog kennis over de online tools die je nodig hebt als VA?

Je wilt niet maandenlang twijfelen en struggelen in je eentje. Want het is al spannend zat om voor jezelf te beginnen. Zullen we ontdekken of ik je hierbij kan helpen

"Volg je hart, want dat klopt"

Hoe zou het zijn als..

→ Je een succesvol bedrijf hebt en als VA voor de allerleukste klanten werkt?

→ Je met een fijn gevoel online zichtbaar bent, een duidelijke website hebt staan en alle belangrijke tools onder de knie hebt?

→ Je na 3 maanden meer zelfvertrouwen hebt en je alles hebt geleerd om succesvol te zijn als VA?

→ Je niet meer alles zelf hoeft uit te zoeken en zeker weet dat wat je geleerd hebt, straks ook echt toepasbaar is in de praktijk?

→ Je iemand naast je hebt waarmee je kunt sparren, overleggen en alles aan kunt vragen.

Dit kun je verwachten van het traject

Je wilt graag starten met jouw VA business. Je hebt iemand nodig die jou daarbij helpt en begeleidt. Dan is het 1 op 1 traject iets voor jou.

Wat houdt het traject precies in?

★ Tijdens het 1 op 1 traject ga ik jou drie maanden lang persoonlijk begeleiden. We starten samen met een kick-off van 1 uur. Dit vindt plaats via Zoom. Hierin bepalen we jouw doelen en maken we een plan van aanpak.

★ Na de kick-off krijg je 6 keer een call (via Zoom) van drie kwartier samen met mij.

★ Daarnaast krijg je toegang tot de training "Online zichtbaarheid voor VA's" bestaande uit 12 modules ter waarde van 197. Zodra je start met het traject, krijg je meteen toegang tot de online training.

★ Je krijgt direct toegang tot de VA How-to Library, een grote kennisbank voor VA's.

★ Ik ben 3 maanden lang jouw sparringpartner. Je kunt me tijdens het traject altijd mailen en je krijgt op werkdagen binnen 24 uur antwoord.

★ De investering van het 1 op 1 traject is € 1497 euro excl. BTW. Je kunt het traject ook in 3 termijnen betalen van € 550 euro excl. BTW.

virtual assistant

"Ik heb bij Iris het 1 op 1 traject gevolgd en ben super enthousiast! Het is veel uitgebreider dan alleen online zichtbaar zijn, je kan echt met alle vragen bij haar terecht en ze antwoord heel snel.

Iris heeft me geholpen met online zichtbaar zijn. Ik wist niet goed wat ik moest posten, had geen goede strategie en weinig content ideeën. We hebben samen gebrainstormd en daaruit is een hele lijst met content ideeën gekomen. Ook tijdens het traject hebben we deze lijst steeds aangevuld, waardoor ik nu heel veel ideeën heb. Iris heeft me geholpen met mijn teksten, ze heeft me geholpen met het maken van mooie story templates en geholpen met het ook echt te posten. Een goede stok achter de deur.

Ook heeft ze me geholpen met het verbeteren van mijn website, werken met plantools, adverteren en gewoon heel veel handige tips meegegeven tijdens het traject.

Alle doelen die we bij de start van het traject geformuleerd hadden heb ik behaald en er zelfs klanten bij gekregen!

Ik heb super veel geleerd en kan het traject echt aan iedereen aanbevelen!

Bedankt Iris!"

Rianne Overweg

virtueel assistent

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Treffers en het is mijn missie om meer rust en tijd te creëren voor vrouwelijke ondernemers en om mijn kennis over te dragen aan andere VA’s. Naast mijn werk als virtueel assistent coach ik (startende) VA’s met mijn opgedane kennis. Op dit moment neem ik geen VA werkzaamheden meer en werk ik alleen voor een aantal grote klanten.

Ik heb mezelf als VA gespecialiseerd in social media, e-mailmarketing en adverteren. Ik heb vele trainingen gevolgd en ook meerdere 1 op 1 trajecten om zo expert te worden op dit gebied. Door mijn expertise en werkervaring als VA heb ik gewerkt met vele tools en programma’s. Ik heb ontzettend veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag met andere VA’s delen. Daarnaast heb ik ook een eigen community waarin ik veel vragen krijg van startende VA's. Speciaal daarom heb ik dit traject gemaakt.

Meest gestelde vragen: